Logo CNMedia

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s binnen deze website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer. 
Lees ook onze algemene voorwaarden en privacy statement.

Inhoud

De door CNMedia verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die als betrouwbaar mogen worden beschouwd, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De informatie heeft dan ook als voornaamste doel om een beeld te geven van onze dienstverlening.
CNMedia kan op ieder moment en zonder aankondiging vooraf informatie aanpassen.

Aansprakelijkheid

Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op onze website en wij kunnen niet garanderen dat de site foutloos en zonder onderbrekingen functioneert. Wij accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site. We aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor sites van anderen waarnaar wij verwijzen en die naar ons verwijzen.

Je dient de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer te beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan jouw gebruik van webpagina’s binnen deze website, jouw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Verantwoordelijkheid

Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor welke informatie je bekijkt en gebruikt. De informatie op onze site mag alleen zelf gebruikt worden en dan ook niet worden overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of anders verspreidt. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnamevrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Het Nederlands recht is van toepassing.

Privacy beleid

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.
Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer weten? Bekijk ons privacy beleid.