Support Pagina

Op deze pagina kan je verschillende artikelen vinden voor het instellen van je hosting of WordPress website. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, dan kan je met ons contact opnemen.

Algemene e-mail instellingen

Inkomende e-mail (IMAP)
Server: mail.cnmedia.nl (of mail.jouwdomeinnaam.nl)

Poort: 143
(START)TLS: ingeschakeld
Gebruikersnaam: je e-mailadres
Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld
Inkomende e-mail (POP3)
Server: mail.cnmedia.nl (of mail.jouwdomeinnaam.nl)
Poort: 995
(START)TLS: ingeschakeld
Gebruikersnaam: je e-mailadres
Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld
Uitgaande e-mail (SMTP)
Server: mail.cnmedia.nl (of mail.jouwdomeinnaam.nl)
Poort: 587
(START)TLS: ingeschakeld
Gebruikersnaam: je e-mailadres
Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Webmail
Het is ook mogelijk gebruik te maken van webmail, volg hiervoor de volgende link:
https://webmail.cnmedia.nl
Gebruikersnaam: je e-mailadres
Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld