Support Pagina

Op deze pagina kan je verschillende artikelen vinden voor het instellen van je hosting of WordPress website. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, dan kan je met ons contact opnemen.

Het beste is om middels POP je e-mail in Gmail op te halen.
Volg onderstaande stappen om dit in te stellen:

• Ga naar gmail.com en klik rechts boven op het icoontje van een tandwiel:
  • Klik in het menu wat dan tevoorschijn komt op “Instellingen”
  • Bovenin zie je nu allemaal opties, klik hier op “Accounts en import”
  • Klik achter “E-mail bekijken uit andere accounts:” op “Een e-mailaccount toevoegen”
  • Vul achter “E-mailadres:” je e-mailadres in en klik op Volgende
  • Als het goed is, is de onderste geselecteerd: “E-mail importeren uit mijn andere account (POP3)”, klik op Volgende
  • Vul nu onderstaande gegevens in:
    Gebruikersnaam: je e-mailadres
    Wachtwoord: het wachtwoord behorende bij dit e-mailadres
    POP-server: mail.cnmedia.nl (of mail.jouwdomeinnaam.nl)
    Poort: 995
    Aanvinken: Altijd een beveiligde verbinding (SSL) gebruiken wanneer e-mailberichten worden opgehaald.
    Eventueel aanvinken: Binnenkomende berichten labelen:…
  • Klik op “Account toevoegen”
  • Als het goed is, is aangevinkt: “Ja, ik wil e-mail kunnen verzenden als je e-mailadres.” klik op Volgende
  • Vul eventueel een andere “Naam:” in, deze naam krijgt de ontvanger te zien als je een mail stuurt.
  • Als het goed is, is “Beschouwen als alias.” Aangevinkt.
    Klik op “Volgende stap”
  • Vul onderstaande gegevens in:
    SMTP-server: mail.cnmedia.nl (of mail.jouwdomeinnaam.nl)
    Gebruikersnaam: je e-mailadres
    Wachtwoord: het wachtwoord behorende bij dit e-mailadres
    Poort: 587
    Aanvinken: Beveiligde verbinding via TLS
    Klik op “Account toevoegen”

Vervolgens moet je nog even de inbox van je e-mailadres controleren.
Makkelijkste is dit om via webmail te checken: https://webmail.cnmedia.nl (of https://webmail.jouwdomeinnaam.nl).
Hierin staat een bevestigingscode en/of je kunt op de link klikken.

Account is nu toegevoegd.